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第34巻 第2号 >

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タイトル: 異種筋肉タンパク質の複合による新規食品素材の開発とその応用 : 鶏肉と魚肉アクトミオシン混合溶液の加熱ゲル化特性に及ぼす鶏卵白の影響
その他のタイトル: Development of novel food stuff from muscle proteins of different species and its application: Effect of egg white protein on thermal gelation of mixture of chicken and fish actomyosins
著者: 岩崎, 智仁
角間, 育弘
鈴木, 克洋
奥村, 円香
櫻井, 敬太
舩津, 保浩
金田, 勇
石下, 真人
山本, 克博
加藤, 登
北上, 誠一
新井, 健一
IWASAKI, Tomohito
KADOMA, Ikuhiro
SUZUKI, Katsuhiro
OKUMURA, Madoka
SAKURAI, Keita
FUNATSU, Yasuhiro
KANEDA, Isamu
ISHIOROSHI, Makoto
YAMAMOTO, Katsuhiro
KATO, Noboru
KITAKAMI, Seiichi
ARAI, Kenichi
イワサキ, トモヒト
カドマ, イクヒロ
スズキ, カツヒロ
オクムラ, マドカ
サクライ, ケイタ
フナツ, ヤスヒロ
カネダ, イサム
イシオロシ, マコト
ヤマモト, カツヒロ
カトウ, ノボル
キタカミ, セイイチ
アライ, ケンイチ
発行日: Apr-2010
出版者: 酪農学園大学
URI: http://hdl.handle.net/10659/1647
ISSN: 0388-001X(print)
出現コレクション:第34巻 第2号

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